EOLO Marine

NAJVIŠJA KAKOVOST

5 LET GARANCIJE

100% NAREJENO V ITALIJI

Skupina Eolomarine prodaja zgodovinske čolne Eolo, ki so v ospredju italijanskega in evropskega navtičnega trga že od leta 1971, od leta 2013 pa je naredila pomemben korak z ustanovitvijo skupnega podjetja z italijansko ladjedelnico “AS Marine Italia”, ki je prisotna na italijanskem in evropskem trgu že nekaj let. To združenje je nastalo iz ideje izboljšati prodajno mrežo s ponudbo večjega števila modelov plovil in izboljšati nadzor nad kakovostjo plovil.

Eolo sodi v sam vrh italijanskih rekreacijskih plovil in je znana po svojem edinstvenem slogu in kakovosti, zajamčeni že več kot 40 let. Po združitvi z AS Marine Italia  ponujamo več kot 20 modelov od 5,00 m do 9,20 m dolžine v različicah Open, Day, Cabin, Walk Around in Fishing.

NOVO! EOLO NOVE

600 Fishing

Eolo 600 fishing je edinstven model za tiste, ki povezujejo morje in ribolov. Robusten, kompakten, praktičen, majhen in enostaven za vožnjo, ne morete zahtevati več od ribiškega modela. Posvečeno tistim, ki jim je morje najljubši šport.


Serija DAY

Serija DAY obsega 7 modelov od 5,90 m do 8,30 m. Vsi modeli imajo kabino, velik prostor za ležanje spredaj ter zadnjo klop z možnostjo ležalke in veliko osnovne ter dodatne opreme.


Serija CABIN

Serija CABIN obsega 2 modela dolžine 7,70m, z dvojno kabino in ležišči za 4 osebe.


Serija OPEN

Serija OPEN obsega 3 modele dolžine 5,10m do 6,50m brez kabine, vendar z odlagalnim prostorom in manjšo motorizacijo.