CANTIERE MARINELLO

ITALIJANSKA KVALITETA

ROČNO IZDELANO NA SICILIJI

PREVERITE MODELE Z ODLIČNIMI PLOVNIMI LASTNOSTMI

Ustanovitev podjetja Cantiere Nautico Marinello sega v l. 1973 in danes obsega 12 modelov. Vsi modeli se ponašajo z ročno izdelavo na Siciliji, ki zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost. Vsa plovila imajo potrebno certifikacijo CE in RINA.777

Ker plovila Marinello sestavljamo v naši delavnici, vam lahko ponudimo serijo individualnih rešitev ter uporabnih detajlov ali vam izdelamo kaj samo po vaših željah. Preverite v galeriji.CABIN 26

Cabin 26 je paradna ladja flote Marinello. Odraža koncept “prilagodljivega” čolna. Ponuja udobje in varnost, brez žrtvovanja dizajna. Dovolj prostora za sončenje spredaj in zadaj, kabina ima ločeno kopalnico in lahko sprejme do štiri osebe.

CABIN 650

Popolna križarka s kabino za varno uživanje v morju. Opremljen je z vsem udobjem, da preživite dan s prijatelji ali noč z družino, zahvaljujoč prisotnosti kabine, opremljene z ločeno kopalnico s straniščem, tušem in umivalnikom. Krmni in premčni palubi nimata kaj zavidati popolnoma odprtemu trupu.

SPORT 19

5,65-metrska kabinska križarka, ki je na dosegu vsakogar. Krmarite optimalno tudi z motorizacijo, ki ne zahteva dovoljenja za plovilo. Zahvaljujoč izkušnjam tehnikov osebja Marinello je bila vstavljena majhna kabina, ki se lahko uporablja za shranjevanje opreme, če se ne uporablja kot postelja.

EDEN 26

Eden 26 je bil izdelan na isti lupini kot 26 Cabin, s popolnoma odprtim konceptom in osupljivim udobjem. Velika terasa za sončenje na premcu in krmi ter številne omarice, nameščene po celotnem čolnu. Znotraj konzole je majhna kopalnica, opremljena z straniščem, umivalnikom in tušem. Na nasprotni strani je postaja, ki jo lahko postavite s kuhalno ploščo, hladilnikom in pomivalnim koritom.

EDEN 22

Serija “Eden” se je rodila leta 1999 z 6,9-metrskim trupom. Izjemen čoln ima bočno vodenje, rezultat je zagotovljen prostor, udobje in stabilnost.

Do danes je eden najpogosteje uporabljenih tako med čarterji, za izlete kot med družinami, ki želijo uživati ​​v mirnem dnevu na plaži v popolni varnosti.

EDEN 20

Eden 20 nadaljuje serijo s stranskim vodenjem in velikimi prostori v popolni varnosti. Poganja ga lahko “izboljšan” motor s 40 KM, ki ne zahteva dovoljenja za plovilo, do največje moči 150 KM.

EDEN 590

Dizajn izboljša lok z bolj kvadratno in linearno obliko. Nov koncept se osredotoča na prostore: v Eden 590 so ti dejansko znatno povečani, zaradi česar sta dve sončni terasi še bolj udobni in bivalni. Pika na i je armaturna plošča v povsem novem športnem dizajnu. Čoln je mogoče motorizirati z “okrepljenimi” 40 konjskimi močmi.

EDEN 18

Čoln, zasnovan leta 2002 po zamisli Tindara Stroscia, lastnika ladjedelnice skupaj s svojimi brati, ima popolnoma inovativen koncept. Sčasoma je bil obogaten z novimi podrobnostmi. Čoln dosega odlične zmogljivosti tudi pri polni obremenitvi že s 40 KM, ki ne zahteva dovoljenja za čoln. Odličen razlog, da postanete idealno plovilo za najem. Eden najbolj priljubljenih modelov zaradi kompaktnosti, praktičnosti in absolutnega udobja stranskega vodila.

ELENA 650

Odprt s centralno konzolo je bil ta model ustvarjen za potrebe tistih, ki še nimajo dovoljenja za čoln, vendar iščejo udoben, prostoren in varen trup. Premčno kopališče je enako veliko kot krmno in ga odlikujejo visoke stranice, ki omogočajo uporabo tudi za ribolov s prijatelji.

FISHERMAN 19

Klasičen koncept ribiškega čolna, tako za ribolov kot za izlete. Podaljšek Fisherman 17 je bil ustvarjen za olajšanje zahtev tistih, ki kljub temu, da nimajo dovoljenja za čoln, potrebujejo več prostora.

FISHERMAN 17

Vodilni model serije Fisherman, 17, ima osrednjo konzolo, sončno ploščad na premcu in eno najboljših zmogljivosti planiranja te vrste. Prav zaradi teh lastnosti je eno najprivlačnejših plovil tako za čarterje kot za ljubitelje rekreacijskega čolna.

FISHERMAN 16

Klasičen koncept “fisherman” je posodobilo osebje Marinello z ustvarjanjem trupa, ki se uporablja tako za ribolov, zahvaljujoč visokim stranicam in skoraj popolnoma prosti krmi, kot za izlete in ekskurzije, zahvaljujoč zagotavljanju udobne sprednje ploščadi za sončenje. FISHERMAN 16 je odličen za najem, predvsem v tujini, kjer je maksimalna omejitev motorizacije brez licence 9,9 KM.